EN RO HU
Rólunk

Videofelvetel, hangfelvetel es szerkesztes studio

Az Mtp Studio létrejött egy események gyűjteménye során, ami meggyőzte a mostani csapat tagjait hogy összefogjanak. Az események csokrából emlithetjük a magas igénylést a román piacon a minőséges videofelvételek és szerkesztésük iránt, az olyan cég hiánya ami ezeket a szolgáltatásokat kinálja a kisebb társaságoknak is, a mai ügynökségek magas költcségei, a bizonyos vállalatok érdektelensége a middle-end cégek iránt es sok más ilyen események amiket ön is bisztos észrevett.

Amit elejétől fogva tudtunk, az az volt hogy miénk a tudomás. Több projektek után, amiket külön megoldottunk, miénk lett a tapasztalat is, de ez nem volt elég.

A bölcsesség a cég létrehozásakor jött, 2004ben. Abban a pillanatban, a tudomás felhevült es meggyőzött hogy a közös fő célunk az hogy videó és hangfelvételeket kináljunk kisebb cégeknek, tisztességes árakban, anélkül hogy elhanyagoljuk a minőségüket. A támaszpontunk: a klienseik teljes megértése és a mi kreativitásunk és hajlékonyságunk a költségvetésük szempontjából.

Két év után, a tudomás jobban kifejlődött és a bölcsesség kitárta szárnyait es felszállt (szárnyalt). Abban a pillanatban, a munkaterületünk kitágult, üzleteink száma növekedett, de a célunk ugyanaz maradt. Es mi megtartjuk szavainkat.

Hogyan tudnánk összefoglalni azt a csokrot ami az igazi tudomás bölcsességéhez vezetett? A következő mottó kifejezi:

"Ne hagyd hogy elmúljon a nap anélkül hogy valamit cselekedjél az álmaid megvalósulásáért."
MTP STUDIO S.R.L.
Panduri 29, P2A, 16 / Bucharest