EN RO HU
prelucrare video, prelucrare audio

Studio de producţie video, producţie audio şi post producţie

MTP STUDIO este firma ce a luat fiinţă în urma unei "colecţii de evenimente" ce a determinat actuala echipă să lucreze împreună. În această colecţie am putea include cererea ridicată de producţie şi post-producţie de calitate pe piaţa românească, lipsa unei companii care să ofere aceste servicii firmelor mici şi mijlocii, costurile ridicate ale firmelor actuale, lipsa de interes pentru firmele middle-end din partea anumitor agenţii şi multe altele..."evenimente" pe care dumneavoastra sigur le-ati remarcat.

Ceea ce ştiam la început a fost că avem "cunoştiinţa"; lucrând separat pentru diferite proiecte, am acumulat experienţa necesară. Însă asta nu este de ajuns.

"Înţelepciunea" a venit odată cu înfiinţarea firmei în anul 2004. În acel moment, "cunoştiinţa" a prins aripi şi ne-a determinat să stabilim obiectivul principal al companiei: de a oferii producţie audio-vizuală la preţuri corecte companiilor mici şi mijlocii, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte calitatea. Ne-am bazat pe înţelegere totală a nevoilor clienţilor şi pe creativitatea şi versatilitatea noastră în ceea ce priveşte bugetele de care aceştia dispun.

După doi ani de activitate, "cunoştiinţa" a devenit şi mai mare iar "înţelepciunea" a făcut ca aripile noastre să crească şi sã zboare. În acest moment, domeniul de activitate s-a extins, afacerile au crescut însă obiectivul nostru a rămas acelaşi. Si promitem sa ne ţinem de cuvânt.

Cum am putea sintetiza mai frumos colecţia de evenimente ce ne-au făcut să cunoaştem adevărata înţelepciune a cunoaşterii? Prin următorul motto:

"Nu lăsa această zi să treacă fără să faci ceva ca să-ţi transformi visele în realitate."
MTP STUDIO S.R.L.
Panduri 29, P2A, 16 / Bucureşti